Mikro-Väylä Oy


Mikro-Väylä Oy on 1980-luvulla toimintansa aloittanut perheyritys. Alkuvaiheessa tuotevalikoima koostui tietokoneohjelmista ja logistiikka-automaatiotuotteista. 1990-luvun alussa Mikro-Väylä Oy valmisti ensimmäisen Bookmatic lainausautomaatin Jyväskylän yliopiston kirjastoon. Tähän päivään mennessä Bookmatic automaatteja on toimitettu kirjastoihin yli 600 kappaletta.

Vuonna 2016 Mikro-Väylä Oy on Suomen suurin kirjastoautomaation valmistaja asennuksien määrää vertailtaessa. RFID kirjastoja on yli 150 kappaletta, lajittelevia automaatteja on asennettu yli 50 kirjastoon ja omatoimikirjastojärjestelmiä yli 40 kirjastoon.

Mikro-Väylä Oy suunnittelee ja valmistaa Bookmatic automaatteja lainaamiseen ja lajittelevaan palautukseen. Valmistamme itse myös kulunvalvontajärjestelmäkokonaisuuksia, joissa käytämme Axis ja ASSA-ABLOY tuotteita laadun ja toimivuuden takaamiseksi. Valmistamme myös RFID lukijoita ja antenneja. Olemme ylpeä omasta tuotekehityksestä ja vahvasta asennus ja huolto-osaamisesta.